SOMMARVÄRMEN ÄR HÄR :D

Sov i våran gäststuga med två underbaringar, Ella & Nora natten mellan 29-30/6. Jättemysigt att bara sitta där och prata och nörda filmer framför datorerna. Haha fast alla vi somnade framför en skräckfilm vid 5-tiden ^^
Var på sjukhuset igår också, korridorerna ser verkligen ut som sådanadära som man tänker sig i zombiefilmer, typ som REC. Lägger ut bilder från sjukhuset senare ikväll (jag skiter fullständigt i att man inte får ha mobil på sig där, för jag har ingen mobil, jag har en iPhone!) samt bilder på mitt träningsprogram & gummiband som jag ska träna upp musklerna i armen med. Men nu är det för varmt för att sitta vid datorn, nu ska jag iväg till kaninerna innan myggen kommer och sedan ska jag hoppa i närmsta sjö ;)

Någon som hört talas om muterade brännesslor? Här är ett äkta bevis (MIN hand)


FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING.

Har varit med kaninerna & badat hela dagen. Har även beslutat att endast ha kvar ca 6 kaniner. Så resten ska säljas. Kolla gärna in på hemsidan blabarskaniner.weebly.com och se om du hittar någon. Alla ungar är tillsalu samt några vuxna.

Sådana hära lådor gav jag till kaninerna idag :) Hoppas dom uppskattar dom ^^



Bilden är tagen från en bok men "banan-lådan" ser likadan ut :P

Har även förälskat mig i hästrasen PRE, bara måste ha en sådan häst! Hittat jättemånga superfina i Malaga i Spanien.


Några bilder på Jeque, en superfin häst för 80 000 samt 12 000 för import. Han är skolad till att göra slutor och öppnor, samlad galopp, påbörjat piruett, piaffe, passage och spansk skritt. Även trav & skritt.





















Ni bara MÅSTE se filmen på honom :*  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zGpQqAGzte0#at=194

Hingsten jag räknat ut skulle kosta mig 82500 :- att få till sverige, veterinärkostnar mm inräknade. Dock måste man ju ta sig till och från Spanien för att provrida. :/

Africano kan grunderna i skritt, trav & galopp (och att han är väldigt känslig är ett stort +) kostar 65 000 i Spanien.





Eftersom det bara fanns två bilder på honom MÅSTE ni ju se filmen ^^ http://www.youtube.com/watch?v=hW5RS5cneeQ&feature=player_embedded 

HUR KAN DET BLI SÅ HÄR NÄR MAN ÄR SÅ LITEN? HUR KAN DET GÅ SÅ LÅNGT NUFÖRTIDEN? ATT INGEN MÄRKER OMKRING DIG SER, TITTA UPP FÖR DETTA ÄR ETT VÄRLDSPROBLEM!

Shorty, Esanna, Sofijah & Issa är de personer som jag oftast lyssnar på både datorn & iPhonen. Har tidigare hittat Sofijah's blogg, eller Sofia som hon egentligen heter och lyssnat på hennes musik och följt hennes blogg sedan ett år tillbaka. Idag sökte jag lite på google och hittade Shorty's blogg, eller Johanna som hon egentligen heter och jag vart så j'vla ledsen & arg när jag läste hennes blogg! Att ingen gjorde något åt det, att dom bara lät det hända! Skam för att vara förälder skulle jag säga! Fyfan så gör man helt enkelt inte. Nu ska jag förklara vad som gjorde mig så upprörd:

                                                                        SHORTY'S 2010:


Januari
Allt var bra, skolan var en plats jag trivdes på, mina päron, nja, har väl aldrig riktigt brytt sig, men jag hade Emmas mamma som faktiskt brydde sig om mig, tog hand om mig som om jag var hennes egna barn.

Februari:
Ja, de blev en ändring med Emmas mamma, hon mådde sämre och sämre, hennes ena dotter flyttade ifrån Sverige, hon slutade bry sig om både mig och emma, jag hade inte riktigt någon att vända mig till, men jag trodde ju bara att de var tillfälligt, att allt skulle bli bättre med tiden men så fel man kan ha.

Mars:
Allt blev bara värre och värre, Emmas mamma tog sitt liv den 16 mars. Den ända vuxna som faktiskt brytt sig om mig, som hjälpte med läxorna, som gjorde allt för mig. Hon lämnade mig och hennes egna barn. Hennes man, emmas pappa började dricka och blev mer hårdhänt, mot både mig och Emma, så emma och jag vågade inte gå hem till henne längre, emma vågade knappt prata med sin pappa, de gjorde så ont och se hur han behandlade emma. Hur skulle ni känna om er bästa vän blev slagen, hennes förebild tog sitt liv, och man kunde inte göra någonting? helt hjälplös, hur skulle ni känna då? kan ni ens tänka er den tanken, utan att de börjar bränna bakom ögonlocken?

April:
De blev inte precis bättre, De gick bra i skolan och så, jag gick fortfarande men de blev svårare och svårare, jag träffade min första kille, som jag verkligen tyckte om, men jag var bara ett barn så jag visste inte var kärlek var. men han var två år äldre än mig i alla fall och vi hade de väl bra, men han var ju tonåring och han provade ju och röka, dricka och allt de där, och eftersom jag var med dig så ofta, så provade jag oxå "röka" en cigarett. Jag tyckte de var ÄCKLIGT och fattade inte hur man kunde bli beroende. Så jag provade en till och till bara för att vara en del av "gänget" tillslut ville jag bara ha mer och mer, så jag fixade nytt hela tiden och de var de dummaste jag någonsin gjort, ångrar mig så!

Maj:
Jag fortsatte med mina dumheter och fick Emma till att oxå göra de. Jag fattade inte vad jag drog dig in på, men den 4 maj fyllde du 14! Den ända du fick en present av var av mig, för din pappa sket fullständigt i dig. och de var den första födelsedagen utan din mamma, du och din mamma hade så stora planer till din dag, men istället blev de du och jag inne på mitt rum med varsin öl och tvn, rolig födelsedag! -.- 3 dagar efter din födelsedag gjorde jag och axel slut.

Juni:
fan vad skönt, sommarlov! jag tänkte de här kommer bli den bästa sommaren i mitt liv! men så fel man kan ha. Jag var hemma hos Paulina och hennes storebrorsa hade oxå 2 av sina kompisar där. De var då jag träffade dig, typ den finaste jag sett, du var hur snäll som helst, vi bytte nr och vi träffades några gånger och sen ah hände de lite saker ;) så vi blev tsm, träffade då väldigt många av dina äldre kompisar, du var ju så mycket äldre än mig, men jag var kär som fan. Men en kväll när vi var på väg hem en kväll ifrån en fest så blev vi "överfallna" av 9-10 blattar. Blev misshandlad grovt. Var så jävla full, minns inget, kommer bara ihåg en jävla massa skrik. Sen vaknade jag upp i ****** säng, hade ont i hela kroppen, tydligen hade dom fått leda hem mig, STORA blåmärken över mina rev ben, mitt ansikte ska jag inte ens ta upp. Men jag anmälde aldrig de hela. Min mamma frågade vad som hade hänt och jag sa att jag ramlade ur en våningsäng och hon gick på de. Man ser inte ut så efter de men va fan hon brydde sig väl antagligen inte! åkte till öland och firade midsommar.

Juli:
Ja, ***** och jag gjorde slut. Var helt förstörd, men vi fortsatte vara polare och du hade andra tjejer, men de varade inte länge. Jag fyllde år och de var väl kul, jag och emma gjorde allt möjligt tsm under sommaren. Jag blev våldtagen i slutet av månaden. Vilket jag inte tänker ta upp här, skäms som fan över de, de e allt.

HON BLEV VÅLDTAGEN AV SIN POJKVÄN MEN BÅDA VAR MED PÅ DET SKRIVER HON I SIN BLOGG
Augusti:
***** fick ihop de igen, ja, de kändes så skönt att emma mådde bättre och att ***** och jag var tsm igen. Emma och jag skulle på den där festen, emma var så orolig, Hon visste inte vad hon skulle ha på sig, hon hade aldrig varit på en fest förut. Den där festen gjorde allt svart. Emma blev våldtagen. Emma sålde sig själv, ah ni vet allt de där. och jag kunde inte göra nåt. helt hjälplös.

ANLEDNINGEN TILL ATT DETTA HÄNDE VAR ATT EMMA & JOHANNA TAPPADE BORT VARANDRA PÅ FESTEN & JOHANNA HITTADE EMMA SENARE MED TVÅ 18-19 ÅRINGAR SKRIVER JOHANNA I SIN BLOGG. JOHANNA FÖRSÖKTE FÅ EMMA TILL SJUKHUS & POLISEN & ANMÄLA DET MEN EMMA VÄGRADE.

September:
Den värsta månaden i mitt liv, du tog ditt liv. Jag som gjort allt för dig. Skulle berätta för din pappa, gick dit, han blev helt galen, slog mig med en flaska i huvudet. rädd med gråten i halsen sprang jag där ifrån, allt blod som rann ifrån huvudet. Jag ville springa till dig Emma, ville att du skulle krama om mig, torka blodet ifrån min panna, trösta mig och vi skulle gå till platsen vi brukade sitta när vi behövde prata. Jag gjorde allt för dig, jag levde för dig, men du lämnade mig bara, hur tänkte du då? den frågan har jag alltid ställt mig.

Oktober:
hade så jävla mke ilska i mig själv som jag behövde få ut. Jag tog ut de på andra. De räckte med ett hårt slag imot ansiktet och jag såg att den personen fick ont, den fick känna smärtan jag har känt under så länge. En helt oskyldig människa. Jag misshandlade människor som var helt oskyldiga. jag ångrar mig så, de e därför jag är så mycket imot våld idag. Jag snattade oxå väldigt mycket under en period. gjorde saker som jag inte var så stolt över.

November:
Allt hade fuckat sig, jag mådde anmält skit, blev behandlad som en fitta. Jag hade ett väldigt stort bråk med ***** så vi gjorde slut, jag bråkade med ***** samma kväll som jag och ***** gjorde slut. allt gick neråt, kände mig så misslyckad. Förkänade inte att leva. De var då jag tog alla tabletterna tillsammans med sprit. och jag hamnade på sjukhus. självmordsförsöket som fick alla att öppna sina ögon, förstå allvaret.

December:
Jag fick hjälp, jag fick prata med BUP, men de räckte inte. Jag mådde skit över jul och nyår. De gick utför, trodde de skulle bli bättre men NEJ.

än idag så pratar jag med en kvinna ifrån BUP, jag skiter totalt i skolan, men jag har slutat med alla dumheter och jag ska FÖRSÖKA sluta röka! jag lever för min storasyster jag har underbara vänner som hjälper mig, och förhoppningsvis har jag hittat en kille som kommer behandla mig med respekt.
IDAG ÄR JOHANNA 13 ÅR! FATTAR NI, BARA 13 ÅR!? HELA LIVET FRAMFÖR SIG & DET ÄR REDAN FÖRSTÖRT!!


ÄR SÅ J'VLA FÖRBANNAD ALLTSÅ! SHORTY/JOHANNA VAR BARA 12 ÅR NÄR DETTA HÄNDE! EMMA VAR 14 ÅR NÄR HON DOG. SHORTY ÄR FÖDD 98 & EMMA ÄR FÖDD 96. EN TOLVÅRING HAR FÅTT GENOMGÅ DET HÄR! DETTA ÄR INGET PÅHITT, KÄLLAN TILL DETTA FINNS ATT LÄSA PÅ SANNINGENOMLIVET.BLOGG.SE

MY SOUL FEEL SO BAD THAT IT CRIES

Efter att Teij åkt vid 12-13 tiden har jag varit med kaninerna och min kära dator. Hemskt myggit hos kaninerna nu, har bestämt mig att köpa myggnät från IKEA nästa gång jag åker dit och sätta fast på burarna så jag (och mina stackars kaniner) slipper myggen INNUTI buren åtmindstonde. Nu har jag verkligen INGENTING att göra..Mår inte bra, antagligen för att jag inte kommer få träffa Teij på sådan j'vla lång tid :/ Dåsig, trött, yr men kan inte sova. Skulle behöva springa av mig lite, dock har jag stukat svanskotan..:S
Blir nog sista inlägget för ikväll, har inget att skriva om just nu känns det som.

Fick förresten den hära taggen i foten idag, tror det var något gift på den..Det skulle iaf förklara mitt humör.. 



Vit handduk i bakrunden...Dx



NU VAR MAN TILLBAKA

Oj. Bloggen försvann lite när Teij kom hem & jag har inte haft tid att sitta vid datorn. Jag ber verkligen om ursäkt för den icke- excisterande uppdateringen här. Har bara njutit av honom i två dygn nu. Nu har han åkt tillbaka till Bollnäs och kommer vara där någon/några dagar med sin pappa & farmor innan han åker till Kiruna och sommarjobbar flera veckor (eller hela sommarlovet) för att kunna köpa en iPhone 4. Supertrist för mig. :'(

Det är sådana här gånger som man VERKLIGEN lär sig uppskatta sina vänner <3


Känns väldigt konstigt ändå, om jag knappt stod ut från 10 Juni till 24 Juni, hur ska jag då klara mig hela sommaren utan honom? :/
Och kommer han att ha förändrats?
Tänk om han har glömt mig?
Tänk om han inte vill ses mer efter att ha varit ifrån varandra så länge?
Tänk om det inte är samma Teij till hösten? :'(

Själv är jag så bortskämd att jag fick en iPhone 3 som tidig födelsedagspresent strax innan lucia 2010 (fyller 22 Dec) pga att min gamla mobil var ur funktion.

Skulle ALDRIG sommarjobba om det inte vore ett jobb som vore roligt. Och vad jag anser är roligt är typ sådana saker som ridning, skötsel av djur mm. Eller okey, kanske om jag behövde pengar till något, men det brukar oftast mina föräldrar betala eller så väntar jag till julafton eller min födelsedag :)

Jag har redan hunnit tänka ut vad jag önskar mig i födelsedagspresent & julklapp, nämnligen en STOR hundgård och en vinterbur för MÅÅNGA kaniner ;) Vore min högsta kanin-dröm <3 Drömmer även om en egen häst någon dag, men vi får väl se, först och främst måste jag lära mig rida med min brutna arm :/
Men är superförtjust i två varmblod, Leja & Sharkie. Hoppas dom finns kvar till hösten :)

NU känner jag mig RIKTIGT bortskämd, underbara vänner, underbara kaniner och en underbar pojkvän & så önskar jag mig en superlyxig kaningård och en häst också! Snacka om att sväva i det blå, men man måste väl få drömma? Vem vet, min önskan kanske slår in ändå? ;)



ÄNTLIGEN STÅR VI HÄR IGEN

Så var han hemma. Min älskade pojk och min andra halva. Hjärtat slets ur mig när jag såg honom, där var han. Aldrig har en kram känts så trygg. Äntligen står vi här igen. Starkare än någonsin. Han & jag.

Har spenderat de senaste timmarna med Teij men nu sitter jag hemma vid datorn igen och fixar lite. Känns lite tomt. Konstigt va? Vill ju bara vara med honom vareviga sekund nu när han äntligen är hemma, men så funkar det ju trots allt inte. Han sover uppe på mitt rum nu, ska låta han sova någon timme till innan jag släpar iväg honom till mina kaniner, han har ju inte sett hur fint det ser ut där :D
Blir antagligen inga fler inlägg ikväll, så jag säger godnatt nu. Godnatt <3



GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA! :D

Här regnar det som bara den, ÄKTA SVENSK SOMMAR! =)
Hur är vädret hos er? ;)


LÄNGTAR..;)

Åh, om 13 timmar hoppas jag att jag får hålla om honom <3
Står verkligen inte ut med att vänta..>..<

Har haft en riktigt trevlig kväll med Tova och kompani, min mamma, syster & bror gick hem ganska tidigt men jag stannade kvar då jag inte hade något bättre för mig. Sedan när alla skulle sova gick jag hem, men då skrämde Richard, min brorsa, mig. :/ Haha, lite fail för jag skriker först efteråt ^^


STÅR ENSAM KVAR - SHORTY

"Jag ville göra dig stolt men du ville se mig svag,
för kärleken till dig mamma byggdes upp till mer än hat,
jag har så många frågor men är rädd för att ställa dom,
så fort jag visar känslor börjar svarta cirkeln snurra runt,
minnen dyker upp lite här och där och varstanns,
mamma och pappa ni finns inte till hands,
jag vill ha eran kälek men den finns nån annanstans,
jag har letat och sökt och jag letar lite till
men spänningen kommer aldrig loss endå,
kanske är det att jag förut slogs och så?
Eller sitter allt det här på helt andra grunder?
Jag vill inte ha er två kvar allting går sönder.
Men jag har blivit äldre, nu kan jag se på avstånd,
varför saker gick fel och varför jag tog avstånd,
ett barn som blir slagen det lär sig att slåss,
så lärde vi oss, så lärde vi oss.
Ett barn som kritiseras det lär sig att fördömma,
kanske är det lika bra att bara glömma,
ett barn som hånas det lär sig mer än blyghet,
kanske finns det nått i alla oss som ingen annan vet,
utsätts du för ironi får du dåligt samvete jämt,
kasnke var det detta gud hade bestämmt,
att aldrig få förtroende jag tappade det om och om igen,
kanske var det för att pappa var så sträng.

Ååh jag vill känna din värme hos dig nu,
att känna känslan att bli älskad precis som du,
en kärlek jag aldrig kommer få åh vad jag längtar,
drömmen blev till en verklighet och jag står kvar ensam.


Men fortfarande kan jag inte fatta vad som saknas,
Daniel har berättat massa om sitt, som jag aldrig får uppleva,
men snälla sluta, för jag vill inte höra mera,
orden svider hårt och det gör mig galen,
jag kommer ingenstanns, allt jag ser e sjukt svart,
det ligger på gränsen
Vart fan ska jag ta vägen ?
Vart fan ska jag gå?
Jag vet inte ens om jag hittar rätt väg endå,
inga familjeterapier kan förändra våran relation,
jag är ledsen mamma jag har tappat min tro,
förtjänade jag inte platsen hos dig för att bli älskad,
kolla på mitt liv det blev helt misslyckad,
jag struntade i skolan var hellre ute och festa,
du nådde aldrig mina krav tills jag tillslut ledsna,
jag tröttna på att leta efter kärlek efter er två,
dina saker du gjort mott mig har satt sig jävligt hårt
för jag ser och hör jämt det alla andra får,
det handlar inte om pengar och inte heller om saker,
inte att vissa får allt på silverfatet,
det handlar om kärlek men
jag ger inte upp jag har mina vänner, jag har min pojkvän.
Tack Daniel att du kom in i mitt liv,
för jag kan inte leva för något annat än vår framtid,
jag ser inget annat, utan dig vill jag ej leva,
jag vill andas med dig och jag vill se mera,
jag älskar dig Daniel, kom och håll min hand,
jag hoppas att jag en dag får bära ditt efternamn.


Ååh jag vill känna din värme hos dig nu,
att känna känslan att bli älskad precis som du,
en kärlek jag aldrig kommer få åh vad jag längtar,
drömmen blev till en verklighet och jag står kvar ensam.



När jag lyssnar på musik kan jag helt enkelt bli tvungen att skriva ner texten. Likadant om jag har dator, iPhone, anteckningsblock eller något annat att skriva på medan jag berättar om något så brukar jag skriva ner vissa meningar. XD

EFTERLYST MOBIL

Haha, ja det där med överskrifter har jag svårt för :P Påpeka gärna om ni inte tycker rubriken passar så får jag ändra ;)
Efter att ha hjälpt till lite hemma med skötseln av hunden, städat, lagat mat (!) mm kom Vendela hem till mig, dock märkte hon att hon tappat sin mobil så vi blev tvugna att cykla till Moviken i värsta regnskuren där Vendela bor utan att hitta den. Vendelas mamma var så snäll att hon skjutsade oss tillbaka, så gick vi hem från Avholm för att leta efter mobilen. Och gissa vad för vitt som låg övertydligt på sandgången/gåbanan vid Elim kyrkan? Jo mobilen! :) Ni kan bara gissa hur glada vi blev :D Dock har mobilen blivit vattenskadad av allt regn (1,5 timmar med regn) men hoppas det blir bra när den torkat..

Och att jag satte dit ett utropstecken efter mat är för att jag verkligen SUGER på att laga mat, blir alltid förstört XD


IMORGON BLIR DEN BÄSTA DAGEN AV ALLA BÄSTA DAGAR

Jag har nästan glömt hur det känns. Allt det där som var självklart. Kramarna, pussarna och tryggheten. Nästan glömt hur det var. Att möta den där blicken som bara du har, eller att hålla om varandra.

En vän sa till mig att man sätter upp en försvarsmur. Man glömmer bort med flit för att slippa känna. Det är nog sant.


Imorgon blir jag påmind.


TIDIGA KVÄLLEN JA, DET ÄR VÄL NU? :P

Har chattat med Ella & pratat om våra pojkar, tårar, sorg, skratt och glädje blandas i våra texter.  Men jag behövde höra det ifrån Ella. Känner mig dum nu som bara klagade.. Nästa gång får vi inte prata om något depp..blir sådan dålig stämning då :c Fortfarande rädd att bli lämnad ensam, men känner mig bättre nu är innan jag chattade med Ella. Tror det kallas självkänsla. Sure, jag har ingen bra självkänsla (bara när jag kaxar mot folk), men den blev liiiiiiite bättre ikväll :D

Tja såhär blev min tidiga kväll, godnatt gott folk <3

Min dator kände inte för att vilja vända på bilden så ni får kolla snett ;)




PAIN. HELL. WHATEVER.

Pojken min skrev till mig på msn för mer än en timme sedan och jag satt vid TV:n och missade honom! Dx
Hatar mig själv just nu..


TIDIG KVÄLL? VILLKET SKÄMT..XD

Har varit hos kaninerna och smörjt in deras öron med något som en veterinär rekomenderat blandat med hästflugmedel och vatten. Lyssnar på musik och känner mig på riktigt risigt humör, inte trött alls. Kommer knappast bli en tidig kväll :P Lägger säkert ut ett inlägg inatt när jag börjar dra mig mot sängen..Hehe det var min tidiga kväll det XD

Såg en skitsöt sak ikväll.. Gulis diade sina ungar <3



Och ja kaninungar ligger upp och ner när dom diar =)



Såhär ser dom ut i vanliga fall :D



Alla ungar tillsalu - Från vänster - Honan Fanta - Hanen Coca Cola - Honan Troca - Hanen Sprite

Fler bilder: Blabarskaniner.blogg.se
Mer information: Blabarskaniner.weebly.com
Om du har några frågor: [email protected]
Snabbast kontakt: 0768438390

KUSINER FICK SITTA BARNVAKT

Snacka om att ha tur, efter frukost imorse så ringde mina kusiner och frågade om Julia villa följa med dom hem och bada i deras pool. :D Så 10 minuter senare kom dom och hämtade min lillasyster :)
Efter det satt jag vid datorn ett tag innan faror ville att jag skulle visa Agnes (en annan kusin som köpt kanin av mig tidigare) mina kaniner så det blev några timmar i kaningården också. Efter det fikade vi lite mackor och saft hemma hos farmor och nu är jag hemma igen, ska till kaninerna senare ikväll och smörja på dom myggmedel så do slipper klösa sönder öronen :/ Stackarna..:(
Funderar faktiskt på att lägga mig tidigt ikväll bara för att den snabbare ska bli midsommar, det skadar nog inte att sova några extra timmar. Men det brukar alltid hända något så blir det sent ändå, förstår inte hur jag lyckas ;)




Jag vanvårdar INTE mina kaniner, detta är mygg jävlarnas fel!


BESÖK I HÄSTHAGEN

Morfars ardenner sto fick ett super socialt hingstföl igår. Jättegulligt att den sög på våra fingrar.

Nora på bilden :)









Vad tycker ni han ska heta? Själv tycker jag Zafir är fint, men vet inte rikigt om det passar?
Fölet kommer också troligtvis bli till salu då morfar endast behåller ston.

TRÄNINGSHOPPAR HAPPY:)

Lovar, detta ska INTE bli en kaninblogg men måste bara visa denna film.
Nora & jag hade jättekul igår och tränade Happy, hans mamma(Leah), hans syster (Loosy) och en till hane (Bobban) i hoppning igår ;)
Här kommer två filmer på Happy:

http://www.youtube.com/watch?v=E3vetDArFy0

http://www.youtube.com/watch?v=mqbjUAe2ixQ&feature=mfu_in_order&list=UL

Lägg märke till mitt svarta hår och brutna arm :)

Det är Nora som filmar och sjunger ;)







Happy är tillsalu för den som vill tävla honom i kaninhoppning. Hör av dig till [email protected] eller 0768438390

För mer information kolla hemsidan Blabarskaniner.weebly.com eller kolla bloggen Blabarskaniner.blogg.se
Snabbast svar på telefon och sms dock.


DAGEN HAR KNAPPT BÖRJAT & DEN ÄR REDAN FÖRSTÖRD

Kom precis på att jag ska vara barnvakt åt min syrra på 7 år imorgon.. Till min STORA glädje blir det tidig morgon..>..< Jag som tänkte dega i sängen halva dagen med datorn.. Skaffa ALDRIG småbarn! Lovar, dom är bara till besvär, hur gulliga dom än ser ut att vara. Tänk inte ens tanken på det, okey? Jag varnade dig, jag tänker INTE vara barnvakt om du skaffar småbarn..>..<

VISSA DAGAR HINNER MAN LEVA ETT HELT LIV PÅ, ANDRA HÄNDER DET INGENTING..

Så har man lyckats döda ännu en dag.. Nåjja, det var inte SÅ farligt tråkigt att ha Nora här inte, men nu har hon åkt hem :( Känns helt sjukt att jag sovit så många timnmar..lär ju bli hyperaktiv i typ en vecka nu.. Hehe så blir det när man delar säng med någon XD
Har färgat håret också förresten, äntligen svart <3 Badrummet blev också färgat så mamma fick lite damp på mig XD
Kanske slänger ut en bild senare, luten är inte riktigt på topp just nu då morgondagen verkar bli ensam..:(

HAN SKRIVER TILL MIG PÅ MSN NU :D


DET ÄR FÖR LÅNGT TILL 24 JULI..:'(


MISS YOU LIKE HELL


POJKEN JAG GILLAR........

.........har jag chattat lite med på msn, dock slutade han svara efter ett tag men är fortfarande inloggad. Han vill att jag ska följa med honom till sin pappa i 2 veckor men jag tror inte jag orkar det, förlåt men jag är hemmakär (läs: kaninkär)..:/ En vecka hade jag nog hängt med på men sommarlovet är kort och jag måste hinna med massor! Vet inte hur jag ska göra, men får väl se. Hoppas jag får träffa honom i midsommar <3 Mysigt att chatta lite med honom i alla fall, då slipper jag kanske demonerna som hemsöker mig i mina mardrömmar inatt.. Hurrdurr. Måste verkligen skaffa mig någon magisk amulett eller något tills nästa gång han åker härifrån, drömmer helt sjuka drömmar när han är borta. Snacka om att man blir bortskämd av att sova brevid någon. Saknar honom sjukt mycket <3 Tack till mina vänner som finns där för mig. <3

HEJ

Hej. Har bloggat tidigare på en blogg som är väldigt personlig och som påminner mig om all skit som hänt.
Men hittade en fin sak i min text:
"Men seriöst, jag bryr mig inte om så ALLA utom du & mina två 98:or & min 97:a & djur hatar mig, bara jag får vara med er! Ni ÄR mitt liv! Förfan, fatta det! NI ÄR SÅ JÄVLA ÄLSKADE!

Så hemskt trött på allt tragiskt, inte bara om mig utan även slagsmål mellan kaninerna som jag inte orkar ta upp. 

Vill bara krama om er & att allt ska bli som förrut, innan allt detta hände, men jag kan inte ändra på något.
Allt jag begär är att bli accepterad, inget mer. Men om ni inte kan acceptera mig för den jag är, så säg det NU!

För vad ni än gör eller säger, slutar jag aldrig älska er!"

VÄLKOMMEN till bloggen! Förstår om ni som inte känner mig alltför väl fattar, men det är ingen fara, tror inte någon fattar alla mina fraser av gammla texter. Välkommen till bloggen ändå och jag är inte SÅ sinnessjuk som det låter :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0